GTA 5 hapisten kolay çıkma var mı?

metehanmckx4

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gün önce GTA 5 aldım, Online oynamak için Grand RP indirdim bir çete gelip beni sürekli öldürdüler! Sonra 3 saat hapis cezası verdiler ben kimseye saldırmamama rağmen, acaba hapisten kolay çıkabiliyor muyum veya adminle iletişime geçiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fail RP ya da Fear RP yapmışsınızdır. Bu tür RP sunucularında oynamadan önce lütfen forumlarında bulunan kuralları okumayı ihmal etmeyin. Hapishane de üst kısımda neden atıldığınız yazar. Büyük ihtimalle demorgan yemişsinizdir yani kuralları ihlal ettiğiniz için hapis cezası almışsınızdır. Sebep kısmında threads/111111 tarzı bir şey yazıyorsa Grand RP'nin forumundan o konuya ulaşıp neden demorgan yediğinizi kontrol edebilirsiniz.

Low RP sunucusu çünkü, Low RP bile değil GTA Online nın daha çok oyunculu hali, maalesef adminlerine kolay ulaşabileceğinizi düşünmüyorum.
hayır adminlere oyun içerisinden kolayca ulaşabilir. Veya oyunun web sitesinden de ulaşabilir. Grand RP nin adminleri aktif olarak çalışıyorlar ve böyle konularda çok katılar, yerinde olsaydım hakkımı arardım KS

Trollemişler hocam sizi.
Trollememişler. Eğer KS gang ların bölgesine girdiyse ganglar KS ye istediği her şeyi yapmakta özgürdür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı