KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 16 Temmuz 2019 #1 GTA 5'de R5 M330 ekran kartım devreye girmiyor 2 GB Ekran Kartı yerine 512MB olan işlemci ekran kartı devreye giriyor. Önceki konumda kimse yardım etmedi 1-2 kişi cevap verdi ama geri dönüş yapmadılar. Cevaplarınızı bekliyorum. Driverlar güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
GTA 5'de R5 M330 ekran kartım devreye girmiyor 2 GB Ekran Kartı yerine 512MB olan işlemci ekran kartı devreye giriyor. Önceki konumda kimse yardım etmedi 1-2 kişi cevap verdi ama geri dönüş yapmadılar. Cevaplarınızı bekliyorum. Driverlar güncel.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 16 Temmuz 2019 #2 Geçişli grafikleri yapılandırma hakkında konu paylaştım seninle. Bir kerecik bile olsun açıp okudun mu? Denileni yaptın mı?
Geçişli grafikleri yapılandırma hakkında konu paylaştım seninle. Bir kerecik bile olsun açıp okudun mu? Denileni yaptın mı?
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.350 Çözümler 9 16 Temmuz 2019 #3 Hocam Bize Aygıt yöneticisini açıp Görüntü bağdaştırıcılarının fotoğrafını atar mısın?
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #4 AMD DeÄiÅtirilebilir Grafikleri Ayarlama AMD ekran kartlı laptoplarda DeÄiÅtirilebilir Grafikler'i ayarlayarak oyunları yüksek performanslı grafik iÅlemcide çalıÅtırın. Güncelleme: Crimson www.technopat.net Buraya bakın. Ayrıca o kartla oyundan pek zevk alamiyorsun eski ekran kartımdı. en düşükte 25-30 fps veriyor.
AMD DeÄiÅtirilebilir Grafikleri Ayarlama AMD ekran kartlı laptoplarda DeÄiÅtirilebilir Grafikler'i ayarlayarak oyunları yüksek performanslı grafik iÅlemcide çalıÅtırın. Güncelleme: Crimson www.technopat.net Buraya bakın. Ayrıca o kartla oyundan pek zevk alamiyorsun eski ekran kartımdı. en düşükte 25-30 fps veriyor.