GTA 5 harici ekran kartını görmeme sorunu

Selim Erbek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar düne kadar GTA 5'i sorunsuz oynarken harici ekran kartını görmemeye başladı, Intel'i kullanıyor. Buda yeterli olmuyor haliyle. Nasıl eski hale getierbiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
işletim sistemim win 10 64 bit aygıt yöneticisindede var

görüldüğü gibi onu kullanmıyor intel kullanıyor 2 gündür uğraşıyorum bir gelişme kat edemedim

Dosya Ekleri

• hn.PNG
    hn.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 275
  • hn2.PNG
    hn2.PNG
    6,6 KB · Görüntüleme: 287
Sağ tık ile amd radeonu açın ama yazılımın en son sürüm olduğuna dikkat edin tecihlere girin tercihler içinden radeon ek ayarları diyin ardından geçişli grafikler uygulama ayarları diyin sorunlu uygulamanın yanındaki sekmeden yüksek performansı seçin kaydedin ve tekrar deneyin olmazsa oyunla ekran kartınız arasında bir eksiklik vardır sadece gta5 te oluyorsa problem.

Ekran kartı yazılımınız dahil bütün driver'lerinizin tam ve eksiksiz olmasına dikkat edin! *Donanım hasarlarının veya eksik olmasının çözümü etkileyeceğini hatta bazı hatalar doğuracağını bilmeniz gerekiyor! *Çözümü uygularken pilinizin dolu yada prizinizin takılı olduğundan emin olun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı