Keslagun Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ Profil Kapağı 1525890683 19 Haziran 2018 #1 Hatanın çözümü nedir ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Haziran 2018 #2 Güvenlik duvarını geçici olarak kapat. İnternet protokollerini onar. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Düzelmez ise modem üzerinden ilgili portları aç. How to Resolve Issues Downloading Patches for GTAV on PC Yapamazsanız da en çok kullanılan yöntemlerden UltraSurf ile bağlantı sağlayın. About Ultrasurf and Ultrareach - Internet Freedom, Privacy, and Security Artı 0 Eksi
Güvenlik duvarını geçici olarak kapat. İnternet protokollerini onar. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Düzelmez ise modem üzerinden ilgili portları aç. How to Resolve Issues Downloading Patches for GTAV on PC Yapamazsanız da en çok kullanılan yöntemlerden UltraSurf ile bağlantı sağlayın. About Ultrasurf and Ultrareach - Internet Freedom, Privacy, and Security
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #3 Oyun güncelleme sunucusuna bağlanamıyor. Hosts dosyasında oyunun alan adlarının engelli olmadığından emin ol. VPN kullanıyorsan devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
Oyun güncelleme sunucusuna bağlanamıyor. Hosts dosyasında oyunun alan adlarının engelli olmadığından emin ol. VPN kullanıyorsan devre dışı bırak.
KS KS Keslagun Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ Profil Kapağı 1525890683 20 Haziran 2018 #4 Dediklerinizi yaptım 217 hatasını almıyorum. Böyle bir sorun oluşmaya başladı. GTA 5 Tekar Yükleme Sorunu Artı 0 Eksi
Dediklerinizi yaptım 217 hatasını almıyorum. Böyle bir sorun oluşmaya başladı. GTA 5 Tekar Yükleme Sorunu