yorgunbiri Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Öncelikle merhaba. GTA 5'e girmeye çalışıyorum fakat her seferinde bu hatayı veriyor artık kafayı yemek üzereyim bunun nasıl olacağını bilen var mı?
Öncelikle merhaba. GTA 5'e girmeye çalışıyorum fakat her seferinde bu hatayı veriyor artık kafayı yemek üzereyim bunun nasıl olacağını bilen var mı?
KS KS yorgunbiri Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #11 Adrastos dedi: Rockstar Games signin.rockstargames.com Buradan hesap oluşturun, oluşturduğunuz hesabı üstte attığınız hata kısmında giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Hesabım var zaten. Gene de olmuyor. memmu dedi: Hocam Rockstar hesabın var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Rockstar Games signin.rockstargames.com Buradan hesap oluşturun, oluşturduğunuz hesabı üstte attığınız hata kısmında giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Hesabım var zaten. Gene de olmuyor. memmu dedi: Hocam Rockstar hesabın var mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
memmu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 9999 500 GB RAM 100 TB SSD GTA 6 10 FPS Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #12 yorgunbiri dedi: Hesabım var zaten. Gene de olmuyor. Evet. Genişletmek için tıkla... Rockstar hesabına gir. Artı 0 Eksi
yorgunbiri dedi: Hesabım var zaten. Gene de olmuyor. Evet. Genişletmek için tıkla... Rockstar hesabına gir.
KS KS yorgunbiri Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #13 memmu dedi: Rockstar hesabına gir. Genişletmek için tıkla... Sadece webden girebiliyorum ve girdim evet. Artı 0 Eksi
memmu dedi: Rockstar hesabına gir. Genişletmek için tıkla... Sadece webden girebiliyorum ve girdim evet.