Çözüldü GTA 5 hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün gelen Epic Games GTA 5 güncellemesinden sonra oyuna giremiyorum düzgünce açılıyor hikaye moduna basıyorum 2. görselden sonra hata falanda vermeden direkt kapanıp masaüstüne atıyor sadece bende mi böyle? Çözümü ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorununuz çözüldümü doğrulamadan sonra?

Evet çözüldü konuyu daha sonra aynı hata yüzünden görücekler içinde özetliyeyim direk OpenIV uygulamasını silmeyin menüden "Tools"u seçip "ası Manager"a tıklayın. Açılan penceredeki tüm seçenekleri kapalı konuma getirin. Daha sonrasında "edit mode"a girip ana dizindeki "mods" klasörünü silin daha sonra programı kaldırın isteğinize göre güncelini yükleyebilirsiniz. Daha sonra ise Epic Games'ten oyunu doğrulayın.

OpenIV uygulamasını direk kaldırdım ama oyun hala Türkçe kalkmadı galiba oyunun dosyalarından mı bir şey sileceğim bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…