phsyco33 Decapat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 4 29 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar motorda online oyunculara kitlenmiyor füzeler. Neden böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Bilgisi, başına gelen var mı böyle bir şey? Hedefe kilitlenemiyorum otomatik olarak. Anlamadım, bu işte bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Arkadaşlar motorda online oyunculara kitlenmiyor füzeler. Neden böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Bilgisi, başına gelen var mı böyle bir şey? Hedefe kilitlenemiyorum otomatik olarak. Anlamadım, bu işte bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 29 Aralık 2018 #2 Sadece füzelerde ne oluyor bilmiyorum ama otomatik hedefleme sadece konsollarda var. Bilgisayarlarda yok sanırım. Bu yüzden olabilir. Artı 0 Eksi
Sadece füzelerde ne oluyor bilmiyorum ama otomatik hedefleme sadece konsollarda var. Bilgisayarlarda yok sanırım. Bu yüzden olabilir.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Aralık 2018 #3 M menüsünden Player Targeting Priority'yi "Everyone" seçeneğine alın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS phsyco33 Decapat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 4 29 Aralık 2018 #4 teknoman dedi: M menüsünden Player Targeting Priority'yi "Everyone" seçeneğine alın. Genişletmek için tıkla... ADAMSIN KARDEŞİMMMM Artı 0 Eksi
teknoman dedi: M menüsünden Player Targeting Priority'yi "Everyone" seçeneğine alın. Genişletmek için tıkla... ADAMSIN KARDEŞİMMMM
SefaGmssy Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 292 Yer İzmir Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 16 Nisan 2020 #5 teknoman dedi: M menüsünden Player Targeting Priority'yi "Everyone" seçeneğine alın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Artı 0 Eksi
teknoman dedi: M menüsünden Player Targeting Priority'yi "Everyone" seçeneğine alın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah
heavensis Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #6 teknoman adamsın Artı 0 Eksi