Merhaba yeni GTA 5 oynamaya başladım. Heist görevine evimde host oluşturamıyorum, evim heist görevi için uygun ve heist görevi için odaya girdiğimde Q'ya basıyorum tam oyuna gireceğim fotoğraftaki gibi donup kalıyor oyun. Hiçbir şey anlamadım.
Merhaba yeni GTA 5 oynamaya başladım. Heist görevine evimde host oluşturamıyorum, evim heist görevi için uygun ve heist görevi için odaya girdiğimde Q'ya basıyorum tam oyuna gireceğim fotoğraftaki gibi donup kalıyor oyun. Hiçbir şey anlamadım.
Lesterı ara haritada L veya H harfi çıkacak oraya git 3 kişi gelecek bir şeyler anlatacaklar sonra evine gidip heist görevlerini alabilirsin bunları yaptın varsaysak o beyaz tahta benim de başıma geldi İnternet kaynaklıydı başka servere girince düzeldi umarım sende de işe yarar.