Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 16 Kasım 2021 #1 GTA 5'te heist açılabilen bir ev alıyorum. Eve giriyorum. Heist kurma odasına giriyorum ancak plan yapılmıyor, Q ya basıyorum 2 kişilik bir joba atıyor, nasıl heist kuruluyor?
GTA 5'te heist açılabilen bir ev alıyorum. Eve giriyorum. Heist kurma odasına giriyorum ancak plan yapılmıyor, Q ya basıyorum 2 kişilik bir joba atıyor, nasıl heist kuruluyor?
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 Leveliniz kaç acaba? Bizde de kurulmuyordu oyunu oynarken birden lester telefon açıyor eve gidince göreve başlayabiliyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Leveliniz kaç acaba? Bizde de kurulmuyordu oyunu oynarken birden lester telefon açıyor eve gidince göreve başlayabiliyorsun diye biliyorum.
KS KS Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 16 Kasım 2021 #3 yabadabadu035 dedi: Leveliniz kaç acaba? Bizde de kurulmuyordu oyunu oynarken birden lester telefon açıyor eve gidince göreve başlayabiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 212 Levelim. Artı 0 Eksi
yabadabadu035 dedi: Leveliniz kaç acaba? Bizde de kurulmuyordu oyunu oynarken birden lester telefon açıyor eve gidince göreve başlayabiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 212 Levelim.
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #4 Mehmet Kaan ayd dedi: 212 levelim. Genişletmek için tıkla... Mapta gezinin arabaları havaya uçurun lesterden telefon gelirse açın h görevi varsa mapta gidin. Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan ayd dedi: 212 levelim. Genişletmek için tıkla... Mapta gezinin arabaları havaya uçurun lesterden telefon gelirse açın h görevi varsa mapta gidin.