Peacu Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 3 kişi heist yapmaya çalıştık fakat 4 kişi olmak zorundayız galiba 3 kişi varken başlatamıyor muyum?
E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Peacu dedi: 3 kişi heist yapmaya çalıştık fakat 4 kişi olmak zorundayız galiba 3 kişi varken başlatamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Heistten heiste değişiyor. Artı 0 Eksi
Peacu dedi: 3 kişi heist yapmaya çalıştık fakat 4 kişi olmak zorundayız galiba 3 kişi varken başlatamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Heistten heiste değişiyor.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 Belli heistleri belirtilen sayıda yapmak zorundasın zaten oyun sana bunu söylüyor neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ki. Artı 0 Eksi
Belli heistleri belirtilen sayıda yapmak zorundasın zaten oyun sana bunu söylüyor neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ki.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.789 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 Heistten heiste değişiyor ama 4 kişi zorunlu görmedim ben. Artı 0 Eksi
KS KS Peacu Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 Technomancer18 dedi: Belli heistleri belirtilen sayıda yapmak zorundasın zaten oyun sana bunu söylüyor neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ki. Genişletmek için tıkla... Force start var mı diye sormak istemiştim. Wexiar dedi: Heistten heiste değişiyor ama 4 kişi zorunlu görmedim ben. Genişletmek için tıkla... 2. heist mesela 3 kişiyiz ama başlatamıyoruz 4 zorunlu sanırım. Artı 0 Eksi
Technomancer18 dedi: Belli heistleri belirtilen sayıda yapmak zorundasın zaten oyun sana bunu söylüyor neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ki. Genişletmek için tıkla... Force start var mı diye sormak istemiştim. Wexiar dedi: Heistten heiste değişiyor ama 4 kişi zorunlu görmedim ben. Genişletmek için tıkla... 2. heist mesela 3 kişiyiz ama başlatamıyoruz 4 zorunlu sanırım.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.789 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #6 Peacu dedi: 2. heist mesela 3 kişiyiz ama başlatamıyoruz 4 zorunlu sanırım. Genişletmek için tıkla... Biz 3 kişi yapıyorduk ya. Hangi heist o? Artı 0 Eksi
Peacu dedi: 2. heist mesela 3 kişiyiz ama başlatamıyoruz 4 zorunlu sanırım. Genişletmek için tıkla... Biz 3 kişi yapıyorduk ya. Hangi heist o?
KS KS Peacu Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 Wexiar dedi: Biz 3 kişi yapıyorduk ya. Hangi heist o? Genişletmek için tıkla... Prison break. Steam Community :: Guide :: Online Heist Görevleri Nasıl Yapılır ? Oyuncular İçin Heistler Hakkında Bilgi.... steamcommunity.com burada ki rehberi buldum gerek kalmadı konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Wexiar dedi: Biz 3 kişi yapıyorduk ya. Hangi heist o? Genişletmek için tıkla... Prison break. Steam Community :: Guide :: Online Heist Görevleri Nasıl Yapılır ? Oyuncular İçin Heistler Hakkında Bilgi.... steamcommunity.com burada ki rehberi buldum gerek kalmadı konu kilitlenebilir.