Offline_ Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #1 Evet arkadaşlar, GTA 5 PC hesabı arıyorum. Steam olursa iyi olur. Fiyatı 65 liraya alırım. Satan varsa alabilirim.
Evet arkadaşlar, GTA 5 PC hesabı arıyorum. Steam olursa iyi olur. Fiyatı 65 liraya alırım. Satan varsa alabilirim.
U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #2 Aslında şuan da steam'de yaz indirimi var bütçen varsa oradan alabilirsin.
Offline_ Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #3 uzmannejmi dedi: Aslında şuan da steam'de yaz indirimi var bütçen varsa oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten. Diğer oyunlara paramı harcadığım için GTA 5 alamıyorum. Muhammed Ekinci dedi: Sorun orada zaten. Diğer oyunlara paramı harcadığım için GTA 5 alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu kilitlenebilir. Başka bir siteden 50 liraya aldım. Gayet güvenilir.
uzmannejmi dedi: Aslında şuan da steam'de yaz indirimi var bütçen varsa oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten. Diğer oyunlara paramı harcadığım için GTA 5 alamıyorum. Muhammed Ekinci dedi: Sorun orada zaten. Diğer oyunlara paramı harcadığım için GTA 5 alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu kilitlenebilir. Başka bir siteden 50 liraya aldım. Gayet güvenilir.