chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Oyunda Menyoo moduyla yanlışlıkla tüm başarımları açtım onlarca başarım var. Online'da ban sebebi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Oyunda Menyoo moduyla yanlışlıkla tüm başarımları açtım onlarca başarım var. Online'da ban sebebi mi?
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Onlinedemi açtınız hikaye modunda mı? Artı 0 Eksi
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 Hikaye modundaysa hiçbir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Killerby34 dedi: Onlinedemi açtınız hikaye modunda mı? Genişletmek için tıkla... hikaye modunda tüm başarımlar açıldı winesandsmiles dedi: Hikaye modundaysa hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Killerby34 dedi: Onlinedemi açtınız hikaye modunda mı? Genişletmek için tıkla... Ben diyelim ki ban yedim, steam hesabım da mı banlanır yoksa sadece gta 5 mi ? Artı 0 Eksi
Killerby34 dedi: Onlinedemi açtınız hikaye modunda mı? Genişletmek için tıkla... hikaye modunda tüm başarımlar açıldı winesandsmiles dedi: Hikaye modundaysa hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Killerby34 dedi: Onlinedemi açtınız hikaye modunda mı? Genişletmek için tıkla... Ben diyelim ki ban yedim, steam hesabım da mı banlanır yoksa sadece gta 5 mi ?
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 chfumut dedi: Ben diyelim ki ban yedim, Steam hesabım da mı banlanır yoksa sadece GTA 5 mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 banlanır öyle olsa birçok profil banlanırdı bir de ban yemezsiniz Online'yi bilmem ama hikaye modunda ban yemezsiniz Artı 0 Eksi
chfumut dedi: Ben diyelim ki ban yedim, Steam hesabım da mı banlanır yoksa sadece GTA 5 mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 banlanır öyle olsa birçok profil banlanırdı bir de ban yemezsiniz Online'yi bilmem ama hikaye modunda ban yemezsiniz