Çözüldü GTA 5 hikaye moduna girerken atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zaman sonra GTA 5'e gireyim dedim TR yama varken atıyor. Kapatınca giriyor. Güncellemeden galiba. Bildiğiniz güncel yama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zaman sonra GTA 5'e gireyim dedim TR yama varken atıyor. Kapatınca giriyor. Güncellemeden galiba. Bildiğiniz güncel yama var mı?
Güncel olmayan bir yama ise normal. Bendede aynı sorun vardı yeni atılmış olanı indirdiğimde düzelmişti.

TR yamadan değil de araba modu varsa ondan olabilir. TR yamadan olduğunu nereden anladınız?
Hocam hiç bir mod yok. Sadece TR yama ile girerken atıyor. Sildim yeni yamayı yükledim yine olmadı. GtaTR'den yüklüyorum bu arada.

Hocam hiçbir mod yok. Sadece TR yama ile girerken atıyor. Sildim yeni yamayı yükledim yine olmadı. Gtatr'den yüklüyorum bu arada.

Kanka indirdiğin sitede alt kısımda sıkça sorulanlar bölümü var senin sorununun çözümünü koymuşlar dene belki işe yarar.

Kanka indirdiğin sitede alt kısımda sıkça sorulanlar bölümü var senin sorununun çözümünü koymuşlar dene belki işe yarar.
Hocam baktım, yamayı kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi. Açıklamaları yazıyormuş zaten. Teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…