AnilWasTaken Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 133 Yer Doların 1tl olduğu TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Daha yeni GTA 5 indirdim ilk başta görevleri yaptım. 3. görevi vermedi yapmam gereken bir şeyi de söylemedi. Nereye gideyim ki hikaye devam etsin?
Daha yeni GTA 5 indirdim ilk başta görevleri yaptım. 3. görevi vermedi yapmam gereken bir şeyi de söylemedi. Nereye gideyim ki hikaye devam etsin?
Çözüm RinDoChi 3 Şubat 2021 Karakter değiştir diğer karakterin görevlerini yap. Bir dahakine de aradaki sinematikleri atlama ki hikayeyi anlayıp gelecek görevi tahmin edebilmek için.
Karakter değiştir diğer karakterin görevlerini yap. Bir dahakine de aradaki sinematikleri atlama ki hikayeyi anlayıp gelecek görevi tahmin edebilmek için.
KS KS AnilWasTaken Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 133 Yer Doların 1tl olduğu TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 ahmetmehmet22 dedi: Hm param yoksa korsan oynarım diyorsun kullandığın bilgisayarı alırken de paran yoksa çal o zaman? Genişletmek için tıkla... Babam oyunlardan nefret ediyor ona bu bilgisayarı zor aldırdım.Ne yani bilgisayarı parçalamasını mı istiyorsun? Artı 0 Eksi
ahmetmehmet22 dedi: Hm param yoksa korsan oynarım diyorsun kullandığın bilgisayarı alırken de paran yoksa çal o zaman? Genişletmek için tıkla... Babam oyunlardan nefret ediyor ona bu bilgisayarı zor aldırdım.Ne yani bilgisayarı parçalamasını mı istiyorsun?
ahmetmehmet22 Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #12 AnilWasTaken dedi: Babam oyunlardan nefret ediyor ona bu bilgisayarı zor aldırdım.Ne yani bilgisayarı parçalamasını mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... O zaman oynama bu kadar basit baban izin vermiyor diye hırsızlık mı yapacaksın? Artı 0 Eksi
AnilWasTaken dedi: Babam oyunlardan nefret ediyor ona bu bilgisayarı zor aldırdım.Ne yani bilgisayarı parçalamasını mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... O zaman oynama bu kadar basit baban izin vermiyor diye hırsızlık mı yapacaksın?