dursun46 Yoctopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar GTA 5 oyununu bugün indirdim. Hikaye modundan Online moduna geçerken success hatası veriyor. Enter'a basınca hikaye moduna tekrar atıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar GTA 5 oyununu bugün indirdim. Hikaye modundan Online moduna geçerken success hatası veriyor. Enter'a basınca hikaye moduna tekrar atıyor. Ne yapmam lazım?
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.373 Makaleler 16 Çözümler 2 22 Kasım 2024 #2 dursun46 dedi: Arkadaşlar GTA 5 oyununu bugün indirdim. Hikaye modundan Online moduna geçerken success hatası veriyor. Enter'a basınca hikaye moduna tekrar atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sunucular açık gözüküyor Support kısmında. Tekrar deneyin olmazsa internet bağlantınızı kapatıp tekrar açın bu esnada hikaye modundan çıkmayıp oyun içinden Social Club’a bağlanın yine olmazsa silip yükleyin veya dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
dursun46 dedi: Arkadaşlar GTA 5 oyununu bugün indirdim. Hikaye modundan Online moduna geçerken success hatası veriyor. Enter'a basınca hikaye moduna tekrar atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sunucular açık gözüküyor Support kısmında. Tekrar deneyin olmazsa internet bağlantınızı kapatıp tekrar açın bu esnada hikaye modundan çıkmayıp oyun içinden Social Club’a bağlanın yine olmazsa silip yükleyin veya dosyaları doğrulayın.