GTA 5 hikaye nasıl ilerler?

muho1996

Decapat
PS 5'te GTA 5 oynuyorum. bisikleti alma görevinden sonra görev gelmiyor. Görevler otomatik gelmiyor mu yoksa biz haritada işaretli N, S gibi işaretlere gidip göreve mi gideceğiz? Standart görev işleyişi nasıl sağlanır? İngilizce olduğu icin de hikayenin dağılmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bisiklet görevinden kastiğiniz nedir bilmiyorum ama oyunun bir yerinde soygun için 4 kapılı bir araç çalıp saklamanizi istiyor yapmaz iseniz ilerleyemiyorsunuz eğer o seviyelerdeyseniz yapmayı deneyin.

Hocam bisiklet görevinden kastiğiniz nedir bilmiyorum ama oyunun bir yerinde soygun için 4 kapılı bir araç çalıp saklamanizi istiyor yapmaz iseniz ilerleyemiyorsunuz eğer o seviyelerdeyseniz yapmayı deneyin.
Daha oyunun başındayım % 2.43 ilerledim. Oyunun başında bisikleti alma görevi var aldım ondan sonra gorev gelmediği için sordum. Bu haritadaki N ve S işaretleri ne anlama geliyor.

Daha oyunun başındayım % 2.43 ilerledim. Oyunun başında bisikleti alma görevi var aldım ondan sonra gorev gelmediği için sordum. Bu haritadaki N ve S işaretleri ne anlama geliyor.

Dediklerin sanırım north ve south yani yönleri gösteriyor görev değiller.

Ana görev hangi harf? Diğer oyunlar gibi gorevler otomatik gelmiyor mu? Biz mi harflere gitmeliyiz?

Kanka açık dünya oyunu oynuyorsun. Tabii sen gideceksin. Ana görevler m F t harfleri zaten m micheal F franklin t de ise trevorun görevlerini yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…