5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #1 Selam GTA 5'i hikâyeye göre oynuyorum fakat param çok az ve hikaye sıralamasını fazla bilmiyorum, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Selam GTA 5'i hikâyeye göre oynuyorum fakat param çok az ve hikaye sıralamasını fazla bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Çözüm emirxbestt 4 Ocak 2025 533212 dedi: Video varsa atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam.
533212 dedi: Video varsa atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam.
ca9an Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 335 Yer Muğla 4 Ocak 2025 #2 Heist dışında abartı para getiren bir görev yok zaten. Eskiden görev ortasında stock alıp satma muhabbeti vardı patchlendi mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Heist dışında abartı para getiren bir görev yok zaten. Eskiden görev ortasında stock alıp satma muhabbeti vardı patchlendi mi bilmiyorum.
KS KS 5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #3 ca9an dedi: Heist dışında abartı para getiren bir görev yok zaten. Eskiden görev ortasında stock alıp satma muhabbeti vardı patchlendi mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En kolay para kasma yolları neler. Artı 0 Eksi
ca9an dedi: Heist dışında abartı para getiren bir görev yok zaten. Eskiden görev ortasında stock alıp satma muhabbeti vardı patchlendi mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En kolay para kasma yolları neler.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 533212 dedi: En kolay para kasma yolları neler. Genişletmek için tıkla... Sokaktan bir NPC arabası alıp Los Santos Custom'da satma olayı vardı bi ara sanki öyle hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
533212 dedi: En kolay para kasma yolları neler. Genişletmek için tıkla... Sokaktan bir NPC arabası alıp Los Santos Custom'da satma olayı vardı bi ara sanki öyle hatırlıyorum.
KS KS 5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #5 emirxbestt dedi: Sokaktan bir NPC arabası alıp Los Santos Custom'da satma olayı vardı bir ara sanki öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Video varsa atar mısınız hocam. Artı 0 Eksi
emirxbestt dedi: Sokaktan bir NPC arabası alıp Los Santos Custom'da satma olayı vardı bir ara sanki öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Video varsa atar mısınız hocam.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 533212 dedi: Video varsa atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
533212 dedi: Video varsa atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam.
KS KS 5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #7 emirxbestt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... sağolun çözüm olarak işaretledim Artı 0 Eksi
emirxbestt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... sağolun çözüm olarak işaretledim