Çözüldü GTA 5 hileci seviyeyi yükseltti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

513974

Decapat
Merhaba az önce bir hileci 25 seviyemi 201 yaptı fakat ben bunu nasıl geri düşürebilirim?

İllegal seviye artışıyla oynamak oyunun tadını kaçırıyor hocam ticket atsam durumu anlatsam düzeltmezler mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Karakteri silebiliyor olmanız lazım.

Neyse hocam komple silip oyunu bırakma zamanı gibi duruyor baştan o kadar heist yapamam.

Hocam mod menü ile bile silmeyi denedim sadece yükseltme var. Eski karakterimi silip yeniden başlayacagım.

Hocam Rockstar Games Support'a hesabımın hacklendiğini ve seviyemi eski haline çevirmelerini istedim. Bunun sonucunda eskisi gibi 25 seviyeye geri dönebildim. Sorun çözülmüştür.
Seviyeni düşürmenin tek yolu mod menüsü kullanman, onu da tavsiye etmiyorum banlanırsın. Karşı tarafın senin seviyeni artırmak için kullandığı mod menüsüne bakar ileride banlanıp banlanmayacağın.

Seviyeni düşürmenin tek yolu mod menüsü kullanman, onu da tavsiye etmiyorum banlanırsın. Karşı tarafın senin seviyeni artırmak için kullandığı mod menüsüne bakar ileride banlanıp banlanmayacağın.

Hocam ban yesem de sıkıntı yok ama 1-2 hafta önce yeni karakterle başlamıştım.

Birden fazla Online hesabı açılabiliyordu diye biliyorum.

İki karakter hakkı var ama zaten ben ikisini de kullandım.

Karakteri silebiliyor olmanız lazım.

Neyse hocam komple silip oyunu bırakma zamanı gibi duruyor baştan o kadar heist yapamam.

Hocam mod menü ile bile silmeyi denedim sadece yükseltme var. Eski karakterimi silip yeniden başlayacagım.

Hocam Rockstar Games Support'a hesabımın hacklendiğini ve seviyemi eski haline çevirmelerini istedim. Bunun sonucunda eskisi gibi 25 seviyeye geri dönebildim. Sorun çözülmüştür.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı