S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 GTA 5'e Hyundai modu yükledim dosyaları Open IV ile attım ve oyuna girmeye çalıştım. Fakat bir türlü giremiyordum, yüklediğim 3 dosyayı sildim ası Manager'dan da Open IV'a ait dosyaları sil yükle yaptım yine düzelmedi. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
GTA 5'e Hyundai modu yükledim dosyaları Open IV ile attım ve oyuna girmeye çalıştım. Fakat bir türlü giremiyordum, yüklediğim 3 dosyayı sildim ası Manager'dan da Open IV'a ait dosyaları sil yükle yaptım yine düzelmedi. Ne yapmam lazım?
K kaanekuyc Zeptopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Merhaba, çözümünü buldunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 kaanekuyc dedi: Merhaba, çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Selamlar, evet buldum. Open IV dosylarını sil yükle yaptım ve sonra 1 programla ne kadar mod varsa kaldırıp temizinden oyuna giriş yaptım. Artı 0 Eksi
kaanekuyc dedi: Merhaba, çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Selamlar, evet buldum. Open IV dosylarını sil yükle yaptım ve sonra 1 programla ne kadar mod varsa kaldırıp temizinden oyuna giriş yaptım.
K kaanekuyc Zeptopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 Anlamadım, biraz detaylı anlatır mısınız? Artı 0 Eksi