GTA 5 i3 4030U laptopta kasar mı?

HRHakan

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Geçenlerde GTA 5'in kurulum dosyasını laptopuma indirdim ama kurmadım çünkü sistem düşük, kaç FPS alırım bileniniz var mı?

Sistem bu:

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i3-4030u CPU @ 1.90GHz.
RAM: 4 GB.
Sistem türü: 64 Bit.
Ekran kartı: Intel(R) HD Graphics 4400.

Bilen varsa ne olur söylesin ona göre yükleyeceğim.

Kasar. Hem de çok. 240P oynamak istemiyorsan hiç indirme.
teşekkür ederim

YouTube üzerinden test videolarını izleyebilirsin sistemine ait.
çok teşekkür ederim izleyeceğim

Kastığını görebilecek kadar gidemezsiniz bile oyunun açılacağını bile zannetmiyorum.

Teşekkür ederim fakat sistem gereksinimlerine baktığımda yetiyor olarak gösteriyorduda.

Muhtemelen yanlış bakıyorsunuz sistem gereksinimleri sizin kullandığınızından 3 kat daha fazla
benim baktığım minimumdu internette 15 fp ile 30 fps arası yazıyo yinede yardımınız için teşekkürler

Benim baktığım minimumdu internette 15 fp ile 30 FPS arası yazıyor yine de yardımınız için teşekkürler.

• ekran kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB veya AMD HD 4870.
  • RAM: 4 GB.
  • işlemci: Intel Core 2 dört çekirdekli işlemci Q6600 veya AMD Phenom 9850 dört çekirdekli işlemci.
  • depolama: 72 GB.
  • işletim sistemi: Windows 10 / Windows 11/ Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7 (64 Bit)
  • DirectX sürümü: DirectX 10 ve üzeri.
Minimuma baktığımda benim gördüğüm bu buradaki gereksinimlerle sizdekini karşılaştırdığınızda farkı anlarsınız.

Benim eski bilgisayarımda 4 GB RAM, i5 6. nesil u serisi ve Intel HD 520 vardı. Açmıyor denemeyin bile kendisi kapanıyor.

yemin ediyorum 45 fps alıyorum indirdim ayarladım

Benim eski bilgisayarımda 4 GB RAM, i5 6. nesil u serisi ve Intel HD 520 vardı. Açmıyor denemeyin bile kendisi kapanıyor.
hemencecik açıldı 45 - 60 fps arası veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…