xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #11 HRHakan dedi: Yemin ediyorum 45 FPS alıyorum indirdim ayarladım. Hemencecik açıldı 45 - 60 FPS arası veriyor Genişletmek için tıkla... Taktik varsa verir misin? Hayırlı olsun bu arada sevindim adınıza.
HRHakan dedi: Yemin ediyorum 45 FPS alıyorum indirdim ayarladım. Hemencecik açıldı 45 - 60 FPS arası veriyor Genişletmek için tıkla... Taktik varsa verir misin? Hayırlı olsun bu arada sevindim adınıza.
HRHakan Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #12 xtrhal dedi: Taktik varsa verir misin? Hayırlı olsun bu arada sevindim adınıza. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
xtrhal dedi: Taktik varsa verir misin? Hayırlı olsun bu arada sevindim adınıza. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #13 Dostum grafik ve FPS sonuçları bu şekildedir. Grafikler düşüğünde altında, yani oyun GTA 5 olmaktan çıkıyor, bence hiç indirme daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dostum grafik ve FPS sonuçları bu şekildedir. Grafikler düşüğünde altında, yani oyun GTA 5 olmaktan çıkıyor, bence hiç indirme daha iyi. Alıntıla Cevapla
Dostum grafik ve FPS sonuçları bu şekildedir. Grafikler düşüğünde altında, yani oyun GTA 5 olmaktan çıkıyor, bence hiç indirme daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dostum grafik ve FPS sonuçları bu şekildedir. Grafikler düşüğünde altında, yani oyun GTA 5 olmaktan çıkıyor, bence hiç indirme daha iyi. Alıntıla Cevapla