GTA 5 için 2000 TL altı notebook önerisi

RIDVAN G.

Hectopat
Daha fazla  
Gta 5 gibi oyunları normal bir şekilde oynatabilecek bir notebook almayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ayrıca dediğim gibi 2000 TL altı olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata açıkçası pek oynatacak bir Notebook düşünmüyorum. Sana tavsiyem bütçeni birazcık daha arttır veya bir kampanyadan yararlanıp satın al.

Gta 5 gibi oyunları normal bir şekilde oynatabilecek bir notebook almayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ayrıca dediğim gibi 2000 TL altı olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
sadece gta5 oynamak istiyorsan, ps4 alsan daha mantıklı olabilir. Hem çıkan bütün oyunları oynarsın hemde fiyatı bütçenin altında.

Acaba bahsettiğiniz 2400TL'lik MSI laptopun modeli nedir?

Casper'ın ısınma problemi var. Bir oyunu 10 dakika oynadıktan sonra fps düşüşleri yaşıyorum. Casper kullanıcısıyım memnun değilim. 2500 tl verip Casper almak mantık dışı. . 2500 tl'ye güzel Msi bilgisayarlar var.

Eğer gta5 veya tarzı oyunlar oynamak isterseniz. Bütçenize uygun masaüstü almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…