AMD A8 9600 OYUNCUSU Picopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Merhaba, GTA 5 için 3300 TL civarı GTA 5 için sistem toplamak istiyorum, en fazla 3500 TL. Hızlı Cevap lütfen.
Merhaba, GTA 5 için 3300 TL civarı GTA 5 için sistem toplamak istiyorum, en fazla 3500 TL. Hızlı Cevap lütfen.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #2 Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com 2 adet RAM yap. Ekran kartlı istersen. Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bence APU sistemi alın.
Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com 2 adet RAM yap. Ekran kartlı istersen. Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bence APU sistemi alın.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pioneer SSD ve 16 GB RAM.
Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pioneer SSD ve 16 GB RAM.
AMD A8 9600 OYUNCUSU Picopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 Sağolun ama ben apu proyu daha Beğendim peki GTA 5 in son sümünü açarmı yani son sürümde grafik güncellemesi vardıda. Son düzenleme: 24 Ocak 2021
Sağolun ama ben apu proyu daha Beğendim peki GTA 5 in son sümünü açarmı yani son sürümde grafik güncellemesi vardıda.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #5 AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Sağ olun ama ben APU Pro'yu cık daha. Beğendim peki GTA 5'in son sümünü açar mı yani son sürümde grafik güncellemesi vardıda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzelmede ne kadar değişmiştir bilmiyorum.
AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Sağ olun ama ben APU Pro'yu cık daha. Beğendim peki GTA 5'in son sümünü açar mı yani son sürümde grafik güncellemesi vardıda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzelmede ne kadar değişmiştir bilmiyorum.
AMD A8 9600 OYUNCUSU Picopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 Salih_Emre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzelmede ne kadar değişmiştir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birşey diyeceğim apu pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 icin yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim
Salih_Emre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzelmede ne kadar değişmiştir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birşey diyeceğim apu pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 icin yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #7 AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Bir şey diyeceğim APU Pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 için yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim. Genişletmek için tıkla... Yeterlidir dahili Vega ekran kartı var.
AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Bir şey diyeceğim APU Pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 için yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim. Genişletmek için tıkla... Yeterlidir dahili Vega ekran kartı var.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 24 Ocak 2021 #8 AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Birşey diyeceğim apu pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 icin yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim Genişletmek için tıkla... Pro işlemcilerde OC desteği olmuyor.
AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: Birşey diyeceğim apu pro da ekran kartı yok ama işlemcinin grafik işlemcisi GTA 5 icin yeterli mi ben ekran kartı yok diye tereddüt ettim Genişletmek için tıkla... Pro işlemcilerde OC desteği olmuyor.
AMD A8 9600 OYUNCUSU Picopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #9 OC nedir? Salih_Emre dedi: Yeterlidir dahili Vega ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Sonunda rahatça GTA 5 oynatan PC alacağım.
OC nedir? Salih_Emre dedi: Yeterlidir dahili Vega ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Sonunda rahatça GTA 5 oynatan PC alacağım.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 24 Ocak 2021 #10 AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: OC nedir? Teşekkürler.Sonunda rahatça GTA 5 oynatan PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma, kabaca performansınız artıyor fakat işlemcinizin ömrü bir miktar kısılıyor ve daha fazla ısınıyor. Şimdiden hayırlı olsun! Yarın sizin için bir de ben bakarım.
AMD A8 9600 OYUNCUSU dedi: OC nedir? Teşekkürler.Sonunda rahatça GTA 5 oynatan PC alacağım. Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma, kabaca performansınız artıyor fakat işlemcinizin ömrü bir miktar kısılıyor ve daha fazla ısınıyor. Şimdiden hayırlı olsun! Yarın sizin için bir de ben bakarım.