Last of Us serisi kendi başına zaten 14 GB'a yakın RAM kullanıyor
üstüne Windows ve diğer uygulamalar için de gerekli olan RAM miktarı var şaka gibi yorum olmuş. Ya en düşük grafiklerde oynadın -ki en düşük grafiklerde ne kadar RAM istiyor bilmiyorum ama yüksek ihtimalle yine 8'den fazladır tahminimce- ya da daha büyük bir ihtimal olarak ne bahsettiğinden kendin de haberin yok. GTA V için 8 GB RAM yeterli olabilir ben zaten yetersiz demedim ama sen özellikle yeni oyunları oynamak istiyorsan yüksek RAM'in olacak nokta. Dediğim gibi Last of Us'ın kendisi 14 GB kullanıyor 16 GB kime yetecek. Ha bir de yazımın sonuna doğru aklıma geldi Last of Us 2 PC'ye yeni çıktı 3-4 gün oldu reis aylar önce nasıl oynadın sen onu khskelwylwyl. Şimdi yorumun daha komik oldu bak. Konsoldan oynadıysan optimizasyonları aynı değil. 8 GB RAM ile o oyunu PC de açabileceğinden bile şüpheliyim. Bir de 2 GB RAM ile GTA 5 oynar demiş ya Allah'ya bismillah
. 2 GB RAM GTA 5 oynatmaz sürekli crushlar ve kaplama yüklenememe sorunları yaşar oynanılabilecek bir durum değil. En az 4 en optimize 6 daha üstü daha rahat olur.