GTA 5 için E5300 sisteme yükseltme

oka5454

Centipat
Merhabalar, GTA 5 için sistemime değişiklikler sağlamak istiyorum ancak pek bilgili değilim bu konuda, yardımcı olursanız sevinirim.
Konu öncelikle hangi ekran kartını almalıyım işlemcimde değişiklik sağlamalı mıyım veya yeterli olur mu?
[ Sistem DDR2]

Sistemim aşağıdaki resimdeki gibidir. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçem: 650 TL

Not: Amacım Low veya orta grafik ayarlarında rahat oynamak için. Ultra ayarlarda hedefim yoktur

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemle zor. Low ayarlarda 2. El RX460 ve RAM takviyesi ile belki oynarsın.

Intel Quad Core Q9550 + GTX 750ti upgrade ile bence bir şeyler yapılabilir.
Bu daha mantıklı. Araştırdım RX460'ı bırak R7 250'yi bile beslemeyen kötünün kötüsü bir işlemci sendeki

Bu daha mantıklı. Araştırdım RX460'ı bırak R7 250'yi bile beslemeyen kötünün kötüsü bir işlemci sendeki
Intel Quad Core Q9550 + GTX 750ti upgrade ile bence bir şeyler yapılabilir. Anakart modelini belirtmediğin için çok yardımcı olamıyorum.
O sistemle zor. Low ayarlarda 2. El RX460 ve RAM takviyesi ile belki oynarsın.

Hedefim zaten low yada ortada farketmez oynayısı rahatlatmak amacıyla bu sistemle low ayarlarda ara ara drop girmeleriyle oynamayı denedim sorun yaşatmadı amacımda bu drop u yok etmek ve fps i birazda olsa arttırmak O sistemle zor. Low ayarlarda 2. El RX460 ve RAM takviyesi ile belki oynarsın. demişssinizde maximum takabilicegim ram 4 zaten fazlasını nasıl takabilirim ddr2 sistem

35tl olan bir işlemciden çok bir şey beklememek lazım uğraşırım diyorsan Xeon serisi uğraşmadan hızlıca yapayım diyorsan Quad serisi bir işlemci al sonrasında ekran kartını alırsın. En fazla 150 liraya bir işlemci alsan 500 liraya rahat Gta 5'te ultra da oynayabileceğin bir sistem kurmuş olursun.

O kadarını hesap etmedim. Low ayarlarda açması bile mucize diyebilirim

O kadarını hesap etmedim. Low ayarlarda açması bile mucize diyebilirim
şu ekran kartı takılı halde oynayabiliyorum ama bir yuksek hızlı araçlardan biriyle oynama kalkınca giderken cok drop oluyor onun dısında 6 7 saat oynama calıstım test etmek amaclı sorun yaşatmadı düşük hızlı araçlarda oyun içinde seyehat ederken drop cok nadir oluyordu.
İşlemci marka oneriniz nedir peki

Dosya Ekleri

• we2.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 57
Ekran kartınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…