Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Haziran 2017 #11 Forzaa07 dedi: Peki hangi dönem indiriminde almıştın Genişletmek için tıkla... Kış indirimiydi ama yaz indirimi de ayni olacaktır . Bunlar senenin belirli zamanlarında yapılan sağlam indirim dönemleri oluyor .
Forzaa07 dedi: Peki hangi dönem indiriminde almıştın Genişletmek için tıkla... Kış indirimiydi ama yaz indirimi de ayni olacaktır . Bunlar senenin belirli zamanlarında yapılan sağlam indirim dönemleri oluyor .
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2017 #12 Bence alma. Bi zaman sonra acayip sıkıyor. Bende oyunu bıraktım satmaya çalışıyorum
F Forzaa07 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #13 Oyun bi süre sonra sıkar biliyorum sadece playlistleri oynamak için alacağım
K Kağan Sezginn Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #14 Bence bir ekip kurarak rainbow six siege almani oneririm pc ye ciktigi gunden beri sikilmadan saatlerini harcayabilecegin bir oyun
Bence bir ekip kurarak rainbow six siege almani oneririm pc ye ciktigi gunden beri sikilmadan saatlerini harcayabilecegin bir oyun
Deniz Güzel Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2017 #15 Forzaa07 dedi: Arkadaşlar ben GTA 5 almaya karar verdim. Steam'den değil başka bir siteden 130 TL'ye alacağım. Online için ve çoğunlukla playlistler için oynamak istiyorum o yüzden bana bi ekip lazım. Benimle birlikte oynamak isteyen var mıdır aranızda? Yaşım 18. Genişletmek için tıkla... ben varım skype : deniz190332 ekle konuşalım yeni başladım bu arada
Forzaa07 dedi: Arkadaşlar ben GTA 5 almaya karar verdim. Steam'den değil başka bir siteden 130 TL'ye alacağım. Online için ve çoğunlukla playlistler için oynamak istiyorum o yüzden bana bi ekip lazım. Benimle birlikte oynamak isteyen var mıdır aranızda? Yaşım 18. Genişletmek için tıkla... ben varım skype : deniz190332 ekle konuşalım yeni başladım bu arada