GTA 5 için Ekran Kartı, İşlemci, RAM, Anakart

06ahmet

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar toplayacağım. Değiştireceklerim ; Anakart, RAM, Ekran Kartı, İşlemci.

İşlemcimi: AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci.
Ekran Kartı: ASUS HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı.
Anakart: ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart.
RAM: PATRIOT 16GB(4x4) Gamer II DDR3 1600MHz CL9 XMP 1.3 Dörtlü Kit Ram.

Arkadaşlar bunları düşünüyorum. GTA 5 oynamak istiyorum açıkçası o yüzden bu özellikleri tercih ettim. Toplamda : 2319 tutuyor yanlış anlamazsanız biraz bütçe küçük :) O yüzden biraz daha düşüğü olabilir. Yardımcı olabilir misiniz ?

O anakart yerine daha düşük fiyatlı bir anakart tercih etmelisin. Seçtiğin anakart bir hız aşırtma performans ürünü. Anakart seçiminde chipset faktörü etkin 990FX/SB950 chipsetli uygun fiyatlı anakartlar işini görecektir.

Teşekkür ederim umarım yardım ederler biraz acemiyim de videolar seyrettimde geldim. Örneğin Recep Baltaş abiyi videosunu seyrettim yardım almaya geldim açıkcası. Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arasında pek fazla fiyat farkı yok açıkcası düşündüğüm daha iyi değil mi?

- - - Güncellendi - - -

1.500 veya 1.750 olur eğer kafama yatarsa zorla 2.000 de olabilir :)

PSU ? bilmiyorum kusura bakmayın :)

- - - Güncellendi - - -

İsterseniz şimdiki özelliklerimi söyleyim ona göre şunu değiştir gibisinden söylermisiniz?

Kaç W olduğunu bilmiyorum özelliklerim şunlar :

İntel(R) Pentium(R) 4CPU 3.00 GHz (2CPUs)
3 GB RAM'im var.
ATI Radeon HD 3600 Series ekran kartım var :(
Yanlız DDR2 kullanıyorum DDR3 değil

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı