GTA 5 İçin FX 8350 Tabanlı Sistem Toplama

Avtlook

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben GTA V, Witcher 3 tarzı yeni nesil oyunlarını oynayabileceğim, beni en az 3-4 yıl götürecek bir sistem toplamayı düşünüyorum. Kendi kafamda bir sistem kurdum. O.C yapmayı düşünüyorum. Sizin de tavsiyelerinizi almak isterim.

SİSTEM.png

AMD R9 285 almanızı öneririm. Yeni mimariye sahiptir. Eğer yeterli bütçeniz yoksa Fx 8320 alabilirsiniz.
Ayrıca Amd sistemler için en az 1866 mhz ram almalısınız.

Kardeşim aynısı benim başıma geldi, hatta konu bile açtım. Gold'a gittiğinde asla bi çözüm bulamayacaklar sana. Sen en iyisi Tüketici Hakem Heyeti'ne git ve başvur. Mahkeme 6-7 ay sürsede istediğin sonucu alabilirsin. Bugün iade isteğimin kabul edildiğine dair posta geldi ve beklememe değdi.

Özür dilerim yanlış yere attım yorumu, ve silemiyorum sanırım.

FX 8350 yerine FX 8300 alınır. Ama ben olsam bu bütçeye bunu toplarım;

Eki Görüntüle 64329
Cry-Z arkadaşımızın önerdiği sistem daha iyi olmuş bence. İntel tabanlı bir sistem kurmak sizin yararınıza olcaktır.
Yalnız arkadaş O.C. yapmayı düşünüyor. Önerdiğiniz işlemcinin çarpan kilidi kapalı. Yani o.c. yapılamaz. Ayrıca Amd bir ekran kartına Amd bir işlemci daha uygun olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı