GTA 5 için grafik modu önerisi

Schwagos

Decipat
Yer
Caliga Hall
Arkadaşlar GTA 5'i düz oynamak istemiyorum bir grafik modu lazım, NVE modunu sevmiyorum onun dışında önerirseniz sevinirim. Sistemim çok iyi, her modu kaldırabilir.

Arkadaşlar GTA 5'i düz oynamak istemiyorum bir grafik modu lazım, NVE modunu sevmiyorum onun dışında önerirseniz sevinirim. Sistemim çok iyi, her modu kaldırabilir.
NVE neden sevmiyorsunuz ki hocam? En iyi grafik modu benim gözümde.

Mod değil de GTA 5 Enhanced bence gayet başarılı yağmur yağdığında falan çok güzel gözüküyor grafik iyileşmesinin göründüğü apaçık belli oluyor Legacy'e göre boyutu da düşük üstelik.

Biliyorsunuzdur büyük ihtimal yine de söyleyeyim dedim.

Oynuyorum ve baya keyif veriyor.

"Enhanced" ise bilemiyorum daha iyisi yok gibi ama "legacy" ise Nve'den sonra en iyi quantV grafik modu var. YouTube videoları var güzel gözüküyor.

Hocam bende buglaniyor anlamadigim bir şekilde ve aşırı performans düşürüyor.
Sistemi yazar mısın?
İndirirken vesaire hata olmadı değil mi? Ayarlar ne durumda?

Benim dediğim mod Natural Vision Enchanced bu arada, evolved ile karıştırmayın.

Sistemi yazar mısın?
İndirirken vesaire hata olmadı değil mi? Ayarlar ne durumda?

Benim dediğim mod natural vision Enhanced bu arada, Evolved ile karıştırmayın.

Ben Evolved kurmuştum bulutlar falan bozuluyordu ve chunklar çok uzundu RX 7700 XT Ryzen 5 7600 16 GB RAM sistemim.
Ultra ayarlar.

Ben Evolved kurmuştum bulutlar falan bozuluyordu ve chunklar çok uzundu RX 7700 XT Ryzen 5 7600 16 GB RAM sistemim.
Ultra ayarlar.
Enhanced edition varsa NVE "Enhanced" olanı yükleyin, arada dağlar kadar görüntü ve performans farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…