GTA 5 İçin PC Toplama

O kasanın içinde yeteri kadar fan var, 2 üstte 1 arkada 1'de önde olmak üzere. Güç kaynağıda kasanın içerisinde geliyor. Sinerji 30 TL karşılığında sistemi kendisi toplayıp size gönderiyor, fakat sizde toplayabilirsiniz videolar var, ben kendime güvenemem derseniz 30 TL karşılığında oraya toplatabilirsiniz. İşletim sistemini kendiniz kurarsınız ondan basit şey yok zaten, oraya kurdurursanız ek bi ücret alırlar.

@FurkanTechno Peki GTX1060'ı RX480'le değiştirmelimiyim? Çünkü RX480'in DirectX 12 daha iyi diye biliyorum. Yani emin değilim siz ne dersiniz?

@FurkanTechno Peki GTX1060'ı RX480'le değiştirmelimiyim? Çünkü RX480'in DirectX 12 daha iyi diye biliyorum. Yani emin değilim siz ne dersiniz?
RX 480 değiştirin bence. Ama siz bilirsiniz GTX 1060 ile aynı gibiler. Sadece gelecek için RX 480 daha avantajlı. Crossfire ve Vulkan desteği yüzünden.

Ama RX 480 alırsam 4GB'lik versiyonu bekleyeceğim. Sizce fiyatı kaç TL olur?

Peki 3GB ilerki çıkacak oyunlarda problem çıkarır mı? Yani 2017-2018 oyunlarda kasma masma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…