GTA 5 için sistem toplama

Mehmet KOCA

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamun aleyküm. Ben bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama o kadar yüksek limitli bir param yok, aşırı yüksek performanslı bir PC de istemiyorum. Mesela GTA 5 gibi benzeri oyunları iyi bir şekilde oynamamı sağlayacak olan sağlam bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Nasıl bir öneride bulunabilirsiniz, neler tavsiye edilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1100 1200 TL ise bütçen AMD A10 7890 işlemciyi önerebilirim. Full HD'de oynayamazsın fakat en düşük ayarlarda 30 40 FPS alabilirsin, ayrıca ileri dönemlerde para biriktirip sağlam ekran kartı alabilirsin.

Pardon, zahmet olmazsa o limiti öğrenebilme gibi bir durumumuz var mı? Zahmet olacak ama, teşekkürler.
Kardeşim 1000 tl civarında bir bütçem var ben vatan pv ye sordum bana 1700 tl fiyat çektiler dei orta düzeyde bir pc yaparız dedi sana birde sizlerden bir kaç bilgi edinmek istiyorum hani sadece gta 5 yazdım ben oraya ama her oyun için istiyorum açıkcası genelde oyun oynamak için kullanıcam zaten pc yi oyun pc si toplicam ama limiti biraz düşük bütçemin

Kardeşim 1000 tl civarında bir bütçem var ben vatan pv ye sordum bana 1700 tl fiyat çektiler dei orta düzeyde bir pc yaparız dedi sana birde sizlerden bir kaç bilgi edinmek istiyorum hani sadece gta 5 yazdım ben oraya ama her oyun için istiyorum açıkcası genelde oyun oynamak için kullanıcam zaten pc yi oyun pc si toplicam ama limiti biraz düşük bütçemin
Dostum 1000TL civarında full kasa toplayıp, istediğin tarzda oyunları senin tabirinle "Mesela GTA 5 gibi benzeri oyunları iyi bir şekilde oynamamı sağlayacak olan sağlam bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum" oynayamazsın. Bütçeni 1500TL'ye çekme şansın varsa daha makul bir sistem önerebiliriz. Kusura bakma herhangi bir öneride bulunamadım ancak 1000TL ye toplanacak full kasa seni götürmez. Muhtemelen güncel oyunlar oynayacaksın.

Böyle düşük bir bütçe ile istediğin oyunlardan istediğin verimi alabileceğini sanmıyorum. Ama elinde HDD, SDD, kasa, güç kaynağı gibi bileşenler varsa güncel bir sistem alınabilir. Bunları belirtir misin?
İntel İ3 6098p
MSİ H110M PRO-VD (mATX)
Kingston HyperX Fury 8GB 2133Mhz
Sapphire RX460 2GB GDDR5 128Bit
Toplam : 1331 TL

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı