omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar ben gta 5 için pc toplama vidosundaki sistemi alacağım da O.C yapmaya gerek var mı? Bir zararı falan olur mu? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben gta 5 için pc toplama vidosundaki sistemi alacağım da O.C yapmaya gerek var mı? Bir zararı falan olur mu? Şimdiden teşekkürler
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Mayıs 2014 #2 OC yapmaya gerek yok ama zaten o sistemi alacaksan OC yapacaksındır Bir zararı olmaz ama soğutucuyu da almayı unutma.
OC yapmaya gerek yok ama zaten o sistemi alacaksan OC yapacaksındır Bir zararı olmaz ama soğutucuyu da almayı unutma.
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #3 Peki neden yapmam lazım? Zararı olur mu?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Mayıs 2014 #4 Yapman için herhangi bir sebep yok. Sadece donanımlar OC için uyumlu o kadar. Zararının olmadığını da söylemiştim.
Yapman için herhangi bir sebep yok. Sadece donanımlar OC için uyumlu o kadar. Zararının olmadığını da söylemiştim.
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #5 Tamam sağ ol.
kaurodono Kilopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 450 Makaleler 1 Yer TRABZON 28 Mayıs 2014 #6 omerekeryilmaz dedi: Arkadaşlar ben gta 5 için pc toplama vidosundaki sistemi alacağım da O.C yapmaya gerek var mı? Bir zararı falan olur mu? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ömer sen sistemi hele bir topla eve gel çatır çatır oyunları oyna bitir aradan şöyle bir iki sene geçsin , sistemin yavaşladığını filan düşünürsen yaparsın O.C'nı olur biter. Şimdiden hayırlı olsun...
omerekeryilmaz dedi: Arkadaşlar ben gta 5 için pc toplama vidosundaki sistemi alacağım da O.C yapmaya gerek var mı? Bir zararı falan olur mu? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ömer sen sistemi hele bir topla eve gel çatır çatır oyunları oyna bitir aradan şöyle bir iki sene geçsin , sistemin yavaşladığını filan düşünürsen yaparsın O.C'nı olur biter. Şimdiden hayırlı olsun...
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #7 Teşekkür ederim