GTA 5 için USB bellek almak mantıklı mı?

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, depolama alanım yetmediği için laptopuma USB'li HDD almayı planlıyorum GTA 5 yüklemek için. GTA 5 oynarken sıkıntı falan çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar, depolama alanım yetmediği için laptopuma USB'li HDD almayı planlıyorum GTA 5 yüklemek için. GTA 5 oynarken sıkıntı falan çıkar mı?

Sıkıntı çıkarmazda hocam zaten 120GB yer kaplayacaktır onun yerine SSD alsanız daha mantıklı değil mi? Bütçeniz varsa tabii ki.

Sıkıntı çıkarmazda hocam zaten 120GB yer kaplayacaktır onun yerine SSD alsanız daha mantıklı değil mi? Bütçeniz varsa tabii ki.

Kendi laptopumda SSD takılı zaten. O yüzden HDD almayı düşünüyorum.

SSD alman daha faydalı olacaktır uğraştığına değmez yani tabii bütçen yetiyor ise.
Teşekkürler. Kendi bilgisayarımda SSD takılı ancak depolama yetmediği için alıyorum

Bir SSD alıp harici disk kutusunda kullansanız daha iyi olur. Eskiden kalma harddiskler CMR ile genellikle sorun çıkarmazken şimdiki harddiskler özellikle 2.5" olanlar SMR teknolojisi yüzünden oyun oynarken çok ciddi performans sorunları yaşatır.

Aynı şekilde USB'lerin de random okuma/yazma hızları düşük olduğundan onlar da sorun yaşatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı