Çözüldü GTA 5 ilk göreve nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chaweryyy

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5 de ilk görev soygun yapmak fakat ben GTA 5 giriyorum. Hikaye ile daha sonra soygun falan yok, direkt hastanede ya da başka bir yerde doğuruyor. Öyle öyle görev falan hiç yok nasıl gireceğim o soygun görevine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belgeler>rockstar games>profiles>çıkan klasör (eğer birden fazla klasör varsa hepsinde yapın) ve SGT ile başlayan dosyaları silip oyuna girin korsanda çalışır mı bilmiyorum.
GTA 5 de ilk görev soygun yapmak fakat ben GTA 5 giriyorum. Hikaye ile daha sonra soygun falan yok, direkt hastanede ya da başka bir yerde doğuruyor. Öyle öyle görev falan hiç yok nasıl gireceğim o soygun görevine?
Korsan mı oynuyorsunuz?

Belgeler>rockstar games>profiles>çıkan klasör (eğer birden fazla klasör varsa hepsinde yapın) ve SGT ile başlayan dosyaları silip oyuna girin korsanda çalışır mı bilmiyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…