A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 GTA 5 şu an en ucuz olarak Rockstar Games de 550 TL Epic de veya Steam de indirime girer mi yoksa şu an alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
GTA 5 şu an en ucuz olarak Rockstar Games de 550 TL Epic de veya Steam de indirime girer mi yoksa şu an alınır mı?
tamernkyt01 Picopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Epic'te 2-3 hata önce 300 liraya düşmüştü mega indirim döne miydi? Artık düşmez almanı tavsiye ediyorum
Epic'te 2-3 hata önce 300 liraya düşmüştü mega indirim döne miydi? Artık düşmez almanı tavsiye ediyorum
tarekarek Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 Büyük ihtimalle hayır yaz indirimleriyle girmişti yakın bir zamanda geleceğini düşünmüyorum. Yanlışsam aydınlatın, sövmeyin.
Büyük ihtimalle hayır yaz indirimleriyle girmişti yakın bir zamanda geleceğini düşünmüyorum. Yanlışsam aydınlatın, sövmeyin.
tamernkyt01 Picopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #4 tarekarek dedi: Büyük ihtimalle hayır yaz indirimleriyle girmişti yakın bir zamanda geleceğini düşünmüyorum. Yanlışsam aydınlatın, sövmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok kanka gelmez zaten Epic Games'te mega indirim dönemi vardı o da bitti artık gelmez
tarekarek dedi: Büyük ihtimalle hayır yaz indirimleriyle girmişti yakın bir zamanda geleceğini düşünmüyorum. Yanlışsam aydınlatın, sövmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok kanka gelmez zaten Epic Games'te mega indirim dönemi vardı o da bitti artık gelmez
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #5 tamernkyt01 dedi: Yok kanka gelmez zaten Epic Games'te mega indirim dönemi vardı o da bitti artık gelmez. Genişletmek için tıkla... Bir daha ne zaman gelir?
tamernkyt01 dedi: Yok kanka gelmez zaten Epic Games'te mega indirim dönemi vardı o da bitti artık gelmez. Genişletmek için tıkla... Bir daha ne zaman gelir?
tamernkyt01 Picopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #6 abd_dgn dedi: Bir daha ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Durduk yere gelemez bu yüzden 6-7 ay bence vardır.
abd_dgn dedi: Bir daha ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Durduk yere gelemez bu yüzden 6-7 ay bence vardır.
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 tamernkyt01 dedi: Durduk yere gelemez bu yüzden 6-7 ay bence vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
tamernkyt01 dedi: Durduk yere gelemez bu yüzden 6-7 ay bence vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
Muhsin1 Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #8 Peki Rockstar Games'te indirime girer mi? Yakın tarihte. Olmayacaksa kaçırmayalım o zaman 550 tl yi?
7 721143 Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 172 21 Haziran 2024 #9 Muhsin1 dedi: Peki Rockstar Games'te indirime girer mi? Yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Girmez.
Muhsin1 dedi: Peki Rockstar Games'te indirime girer mi? Yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Girmez.
tamernkyt01 Picopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #10 Muhsin1 dedi: Peki Rockstar Games'te indirime girer mi? Yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Rockstar da hiç indirime girmez Epic devri bitti mi onlarınkide bitiyor GTA 6 hazırlıkları yavaş yavaş başladığı için indirimle uğraşmazlar
Muhsin1 dedi: Peki Rockstar Games'te indirime girer mi? Yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Rockstar da hiç indirime girmez Epic devri bitti mi onlarınkide bitiyor GTA 6 hazırlıkları yavaş yavaş başladığı için indirimle uğraşmazlar