GTA 5 indirime girer mi?

Arda4242

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben yılbaşı indirimini kaçırdım ve GTA 5 premium Edition şu an Epic Games'te 700 TL civari. Normal GTA ise Rockstar Games de 551 TL. Şu an almalıyım yoksa tekrar indirime girer mi?

Arkadaşlar merhaba, ben yılbaşı indirimini kaçırdım ve GTA 5 premium Edition şu an Epic Games'te 700 TL civari. Normal GTA ise Rockstar Games de 551 TL. Şu an almalıyım yoksa tekrar indirime girer mi?

350 TL'ye Eneba üzerinden key olarak satın alabilirsiniz.

Yakınlarda bildiğim kadarıyla bir indirim beklenmiyor fakat Rockstar Games'ten almayı planlıyorsan 2 adımlı doğrulamayı yapmanı önermem. Zira biraz araştırırsan çok sıkıntı çıkardığını anlarsın.

Nasıl sıkıntı hocam detay verir misiniz bilginiz varsa.

Bende aynı sorun vardı ve Rockstar Games'e girerken sürekli oturum açıyordu. Sonrasında 2 aşamalı doğrulamalı kodu telefona adını unuttuğum uygulamaya gönderdiğini söylüyordu fakat göndermemiş oluyordu ve uygulamaya giremiyordum. Sonrasında rockstara ticket vs. atarak çözdüm sorunu hesaptan 2 aşamalı doğrulamayı kaldırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı