GTA 5 İndirme Sorunu

NothingManTNG

Hectopat
Daha fazla  
Rockstar üzerinden GTA 5 indirmeye çalışyorum. Bazen 1.5 mb/s ile indiriken, bazen 7 kb/s oluyor. Dakikada bir "connection to download server lost, reconnecting" hatası veriyor. Bu hatadan sonra 20 kb/s ile indirmeye başlıyor. Pause resume yapınca 1.5 mb/s çıkıyor. Sonra bu olaylar tekrarlanıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa cevap verebilir mi ?

Rockstar üzerinden GTA 5 indirmeye çalışyorum. Bazen 1.5 mb/s ile indiriken, bazen 7 kb/s oluyor. Dakikada bir "connection to download server lost, reconnecting" hatası veriyor. Bu hatadan sonra 20 kb/s ile indirmeye başlıyor. Pause resume yapınca 1.5 mb/s çıkıyor. Sonra bu olaylar tekrarlanıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa cevap verebilir mi ?
Bu problem sunucularla alakalı, Bende de aynı sorun var, macroyla işi çözmeye çalıştım onu da beceremedim.
Bazı çözümlerde gta 5 in yuklendiği sayfadaki x64?.rpf.part isimli dosyayı silin diyor sildiğinde baştan hızlı bir şekilde başlıyor ancak sonunda indirdiği dosyayı hatalı indirmesi var, aslında problem olmaz çünkü hatalı dosyayı kontrol edip tekrar baştan indirebilir oyuna girerken ama risk size kalmış

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı