kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ağustos 2022 #31 OnlyX dedi: GTA'nın eskisi gibi kaldığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oldu oyun remake mi yapıldı? Attığım video da 2021 tarihli.
OnlyX dedi: GTA'nın eskisi gibi kaldığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oldu oyun remake mi yapıldı? Attığım video da 2021 tarihli.
Mert Nasuh Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #32 Rsmefaw dedi: Daha kötü sistemle bile oynanıyor ve ben sadece hikaye modunu oynayacağım orta ya da düşük ayarda 30-40 FPS versin yeter. Genişletmek için tıkla... Düşük ayar diye bir şey yok hocam GTA'da minimum normal var.
Rsmefaw dedi: Daha kötü sistemle bile oynanıyor ve ben sadece hikaye modunu oynayacağım orta ya da düşük ayarda 30-40 FPS versin yeter. Genişletmek için tıkla... Düşük ayar diye bir şey yok hocam GTA'da minimum normal var.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 21 Ağustos 2022 #33 Mert Nasuh dedi: Düşük ayar diye bir şey yok hocam GTA'da minimum normal var. Genişletmek için tıkla... Normal ayarlar düşük ayara eşit değil mi hocam?
Mert Nasuh dedi: Düşük ayar diye bir şey yok hocam GTA'da minimum normal var. Genişletmek için tıkla... Normal ayarlar düşük ayara eşit değil mi hocam?
Mert Nasuh Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #34 berke097 dedi: Normal ayarlar düşük ayara eşit değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda çok bir bilgim yok normal yazıyordu dikkatimi çekti.
berke097 dedi: Normal ayarlar düşük ayara eşit değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda çok bir bilgim yok normal yazıyordu dikkatimi çekti.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.242 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 21 Ağustos 2022 #35 95 GB'dı indirdim sildim bence boşa ne zaman kaybet nede uğraş çünkü oyun normal GTA göre daha yavaş hareket ediyordu belki hassasiyet ayarı vardı ama beni sarmadı.
95 GB'dı indirdim sildim bence boşa ne zaman kaybet nede uğraş çünkü oyun normal GTA göre daha yavaş hareket ediyordu belki hassasiyet ayarı vardı ama beni sarmadı.