Steam GTA 5 indirmesi durmuş

Windows'lar güncel ama driverları yüklemem lazım onu deneyeceğim şimdi DDU yoluyla indirmeyi bilmiyorum ama :/

Updateler yüklü mü ve driverlar tam mı?
Ve internet kesiliyormu hiç bilgisayardan?
hayır kesilme yok updateler yüklü

Windows'lar güncel ama driverları yüklemem lazım onu deneyeceğim şimdi DDU yoluyla indirmeyi bilmiyorum ama :/

hayır kesilme yok updateler yüklü
Pardon kaldırma yazacaktım güncellemeden önce deneyin bunulink

Hayır kesilme yok Update'ler yüklü

Güncelleme yaparken temiz kurulum seçin ayrıca ve diğer dediklerimi deneyin. Hala hata alırsan aklıma gelen tek şey temiz önyükleme yapman

Hocam tek ekran kartıysa DDU ile uğraşmanıza gerek yok. AMD mi Nvidia mı?
nvidia

Pardon kaldırma yazacaktım güncellemeden önce deneyin bunulink

Güncelleme yaparken temiz kurulum seçin ayrıca ve diğer dediklerimi deneyin. Hala hata alırsan aklıma gelen tek şey temiz önyükleme yapman

Şimdi DDU anladığım kadarıyla ekran kartı driverlarını temiz bir şekilde siliyor bunu yaptıktan sonra da driverları tekrar indirmemi istiyosun değil mi hocam

NVIDIA.

Şimdi DDU anladığım kadarıyla ekran kartı driverlarını temiz bir şekilde siliyor bunu yaptıktan sonra da driverları tekrar indirmemi istiyosun değil mi hocam.

Evet NVIDIA'daki temiz kurulum seçeneğinden daha iyi buna sebep olan şey Windows Update bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…