Epic Games GTA 5 inerken yanlış diske indi

burakclsz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Epic Games'ten GTA 5 yüklüyorum ilk 50GB'si indi dün ama ilk başta C diskini seçmiştim. Şimdi ise D diski olarak değiştirdim ama o 50GB C diskinde duruyor nasıl olacak yardım eder misiniz?

D diskine indirme başlatın biraz indikten sonra duraklatıp Epic Games'i kapatın. C diskindeki tüm GTA V dosyalarını D diskindeki GTA V klasörüne atın. Epic Games'i açıp tekrardan GTA V indirmesi başlatıp D diskini seçin.

Peki böyle yapmayıp oyun indikten sonra D ye taşıma yapsam olur mu?

C de 150GB alan var D de ise 400 hangisine indirmeliyim sizce D derseniz dediğinizi yapacağım.

D'ye tabii ki de. SSD'de minimum 50GB yer bırakın sistemin stabil çalışması için.

C de 150GB alan var D de ise 400 hangisine indirmeliyim sizce D derseniz dediğinizi yapacağım.

D'ye tabii ki de. SSD'de minimum 50GB yer bırakın sistemin stabil çalışması için.

Dediğinizi yaptım şu an 90GB indirecek neden böyle oldu anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…