Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar ; Az önce oyun yükleniyordu bilgisayar donmuştu ve kapadım. Bir de ne göreyim? 38 GB'dan başlayıp 55 GB'ı indirmeye başlıyor! Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ben şimdi yeniden mi indireceğim, arkadaşlar yardım edin lütfen yeniden indirmek istemiyorum! Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2015
Merhaba Arkadaşlar ; Az önce oyun yükleniyordu bilgisayar donmuştu ve kapadım. Bir de ne göreyim? 38 GB'dan başlayıp 55 GB'ı indirmeye başlıyor! Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ben şimdi yeniden mi indireceğim, arkadaşlar yardım edin lütfen yeniden indirmek istemiyorum!
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mayıs 2015 #2 İnen dosya tam inmediyse veya bozuk indiyse yeniden iner.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #3 Bende de aynısı oldu oyun güncellenirken kapadım başka bir hata verdi. Oyunu yeniden yükledim daha artık menüden ileri gitmiyor. RockStar Games iyi dedik ama destek olmuyorlar. İsterseniz ticket atın ama cevap vermeyeceklerdir.
Bende de aynısı oldu oyun güncellenirken kapadım başka bir hata verdi. Oyunu yeniden yükledim daha artık menüden ileri gitmiyor. RockStar Games iyi dedik ama destek olmuyorlar. İsterseniz ticket atın ama cevap vermeyeceklerdir.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #4 Recep Baltaş dedi: İnen dosya tam inmediyse veya bozuk indiyse yeniden iner. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Recep abi öncelikle. Galiba yanlışıkla x64 dosyasını update'ye taşımışım. Şimdi ise 2 GB iniyor, bunada şükür
Recep Baltaş dedi: İnen dosya tam inmediyse veya bozuk indiyse yeniden iner. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Recep abi öncelikle. Galiba yanlışıkla x64 dosyasını update'ye taşımışım. Şimdi ise 2 GB iniyor, bunada şükür