Mehmet17711
Hectopat
Oyuna bugün güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptım fakat 1.11 GB civarlarında yine bir güncelleme vardı onuda yaparken sürekli bittiğinde oyunu yeniden yükleyin güncelleme yüklenemedi hatası aldım. Tam 3 kere denedim hep aynı hata. Hata ise bu konudaki aynı hata;
www.technopat.net
Buradakileri yaptım sonra aşağıdaki başka bir hata verdi .reg dosyasını açıp kabul ettim;
www.technopat.net
Şimdi ben bu sorunu nasıl düzelteceğim? Oyun dosyalarını doğrulamıyor!
Çözüm: Sorry, Grand Theft Auto V isn't instlled on this system
Rockstar Games Launcher'ın çıkması ile birlikte artık yüklü olan GTA 5'i ayarlar altından taratıp bulabilirsinz. Bunun için Settings kısmına girip “Scan Now” demeniz yeterli. Oyunlar tespit edilecek ve gerekirse güncellenecek. Sonrasında oynamaya hazırsınız. Sürekli PC değiştiriyorsunuz giriş...
Buradakileri yaptım sonra aşağıdaki başka bir hata verdi .reg dosyasını açıp kabul ettim;
GTA 5 Insufficient Disk Space Hatası
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün GTA5'e büyük bir güncelleme geldi, bende güncellemeyi indirdim. Güncelleme bittiği zaman, tam güncellemeyi yüklemeye geçerken hata verdi tekrar deneyin gibisinden. Bende @Recep Baltaş ''ın önerdiği yöntemi denedim ; [Çözüm] Sorry, Grand Theft Auto V isn't...
Şimdi ben bu sorunu nasıl düzelteceğim? Oyun dosyalarını doğrulamıyor!