I IrResistiL Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 İnternet bağlantım yok GTA 5 story modu oynuyordum fakat şimdi benden internetsiz oyuna giremezsin diyor. Çözümü var mıdır?
İnternet bağlantım yok GTA 5 story modu oynuyordum fakat şimdi benden internetsiz oyuna giremezsin diyor. Çözümü var mıdır?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #2 Tam olarak emin olmasam da Enhanced oynuyorsanız her girişte anti cheat özelliği çalışıyor diye biliyorum bu yüzden giremiyor olabilirsiniz. İnternet olmadan olur mu bilmiyorum ama Rockstar Launcher ayarlarından BattlEye kapatmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tam olarak emin olmasam da Enhanced oynuyorsanız her girişte anti cheat özelliği çalışıyor diye biliyorum bu yüzden giremiyor olabilirsiniz. İnternet olmadan olur mu bilmiyorum ama Rockstar Launcher ayarlarından BattlEye kapatmayı deneyebilirsiniz.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.815 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #3 Mobilden interneti açın, oyuna girin sonra kapatırsınız. Artı 0 Eksi
LightFlix Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx550 i7 9700k 500 GB SSD ASUS ROG B365F Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber(yakinda) 30 Eylül 2025 #4 IrResistiL dedi: İnternet bağlantım yok GTA 5 story modu oynuyordum fakat şimdi benden internetsiz oyuna giremezsin diyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... BattlEye kapa zaten bir işe yaramıyor storyde olması saçma. Artı 0 Eksi
IrResistiL dedi: İnternet bağlantım yok GTA 5 story modu oynuyordum fakat şimdi benden internetsiz oyuna giremezsin diyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... BattlEye kapa zaten bir işe yaramıyor storyde olması saçma.