Raldexx Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 GTA 5 oynamak istedim ama oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ağustos 2023 #2 Ekran görüntüsü var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Raldexx Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Ekran görüntüsü var mı? Genişletmek için tıkla... Dışardayım fakat şu yıldızlar geliyor ya tam orada Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Ekran görüntüsü var mı? Genişletmek için tıkla... Dışardayım fakat şu yıldızlar geliyor ya tam orada
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Raldexx dedi: GTA 5 oynamak istedim ama oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım. Genişletmek için tıkla... Script hook veya başka bir mod kurulu mu? Artı 0 Eksi
Raldexx dedi: GTA 5 oynamak istedim ama oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım. Genişletmek için tıkla... Script hook veya başka bir mod kurulu mu?
KS KS Raldexx Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 TimoLoX dedi: Script hook veya başka bir mod kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Sildim hepsini. Artı 0 Eksi
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 Raldexx dedi: Sildim hepsini. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncelleyin. Eğer güncelledikten sonra böyle olduysa, DDU ile kaldırıp bir eski sürümü kurun. Artı 0 Eksi
Raldexx dedi: Sildim hepsini. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncelleyin. Eğer güncelledikten sonra böyle olduysa, DDU ile kaldırıp bir eski sürümü kurun.
KS KS Raldexx Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 TimoLoX dedi: Ekran kartı sürücüsü güncelleyin. Eğer güncelledikten sonra böyle olduysa, DDU ile kaldırıp bir eski sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... DDU ne oluyor bir de Online giriliyor mu eski sürümle. Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Ekran kartı sürücüsü güncelleyin. Eğer güncelledikten sonra böyle olduysa, DDU ile kaldırıp bir eski sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... DDU ne oluyor bir de Online giriliyor mu eski sürümle.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #8 Raldexx dedi: DDU ne oluyor bir de Online giriliyor mu eski sürümle. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü Online girmenizi etkilemez. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Artı 0 Eksi
Raldexx dedi: DDU ne oluyor bir de Online giriliyor mu eski sürümle. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü Online girmenizi etkilemez. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
KS KS Raldexx Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Sorun çözüldü yeniden başlattım bitti. Artı 0 Eksi Çözüm