emww Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Oyun sorunsuz bir şekilde başlıyor. İntro ekranı geliyor. Rockstar logosuna kadar hiçbir sorun yok. Fakat sonra ekran kararıyor, 5-10 saniye bekletiyor ve oyundan atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun sorunsuz bir şekilde başlıyor. İntro ekranı geliyor. Rockstar logosuna kadar hiçbir sorun yok. Fakat sonra ekran kararıyor, 5-10 saniye bekletiyor ve oyundan atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
harunfe7 Femtopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Görev yöneticisine gir GTA ve rockstar ile ilgili her şeyin görevini sonlandir ondan sonra GTA 5 i yönetici olarak çalıştır Artı 0 Eksi
Görev yöneticisine gir GTA ve rockstar ile ilgili her şeyin görevini sonlandir ondan sonra GTA 5 i yönetici olarak çalıştır
KS KS emww Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 harunfe7 dedi: Görev yöneticisine gir GTA V'e Rockstar ile ilgili her şeyin görevini sonlandir ondan sonra GTA 5'i yönetici olarak çalıştır Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Diğer konularda gördüğüm yöntemleri denedim. Ekran kartı driverını güncelledim. Oyun konsolu vb. çıkardım fakat hiçbiri işe yaramadı. Artı 0 Eksi
harunfe7 dedi: Görev yöneticisine gir GTA V'e Rockstar ile ilgili her şeyin görevini sonlandir ondan sonra GTA 5'i yönetici olarak çalıştır Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Diğer konularda gördüğüm yöntemleri denedim. Ekran kartı driverını güncelledim. Oyun konsolu vb. çıkardım fakat hiçbiri işe yaramadı.