Merhaba. Epic Games'ten aldığım GTA'yı mis gibi oynuyordum oyuna bir süreliğine ara verdim. Yeniden oynamak istediğimde Online'a girerken şu şekilde hatayla karşılaştım sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
Not: Bilgisayara bugün format attım ama atmadan önce de aynı hata vardı.
Oradaki yazıyı çevirir iseniz sorunu anlarsınız bu kadar basit bir şey için konu açmışsız üşengeçliğin bu kadarı. Yazmayacaktım ama diyor ki teknik bir sıkıntıdan kapalıyız diyor durum sizlik değil.
Oradaki yazıyı çevirir iseniz sorunu anlarsınız bu kadar basit bir şey için konu açmışsız üşengeçliğin bu kadarı. Yazmayacaktım ama diyor ki teknik bir sıkıntıdan kapalıyız diyor durum sizlik değil.
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
support.rockstargames.com
Bazı siteler bağlantıda sıkıntı varsa otomatik olarak kendi servisleri çökmüş veya geçici devredışı bırakılmış gibi gösteriyor bunun bir benzerini Minecraft'ı güvenlik duvarı ile engelleyince yaşayabilirsiniz Rockstar'da da aynısı olabiliyor, zamanında tecrübe ettiğim ve istersem yine edebileceğim bir durum, bilmiyorsanız milleti aşağılamayın.