GTA 5 "is offline" hatası

Matet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games'ten aldığım GTA'yı mis gibi oynuyordum oyuna bir süreliğine ara verdim. Yeniden oynamak istediğimde Online'a girerken şu şekilde hatayla karşılaştım sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
Not: Bilgisayara bugün format attım ama atmadan önce de aynı hata vardı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220423_203545.jpg
    IMG_20220423_203545.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki yazıyı çevirir iseniz sorunu anlarsınız bu kadar basit bir şey için konu açmışsız üşengeçliğin bu kadarı. Yazmayacaktım ama diyor ki teknik bir sıkıntıdan kapalıyız diyor durum sizlik değil.

Oradaki yazıyı çevirir iseniz sorunu anlarsınız bu kadar basit bir şey için konu açmışsız üşengeçliğin bu kadarı. Yazmayacaktım ama diyor ki teknik bir sıkıntıdan kapalıyız diyor durum sizlik değil.
Boşu boşuna aşağılıyorsun adamı, ben GTA'ya ve diğer Rockstar oyunlarına girebiliyorum ve ayrıca hiçbir yerde Rockstar servisleri çökmüş görünmüyor.

Bazı siteler bağlantıda sıkıntı varsa otomatik olarak kendi servisleri çökmüş veya geçici devredışı bırakılmış gibi gösteriyor bunun bir benzerini Minecraft'ı güvenlik duvarı ile engelleyince yaşayabilirsiniz Rockstar'da da aynısı olabiliyor, zamanında tecrübe ettiğim ve istersem yine edebileceğim bir durum, bilmiyorsanız milleti aşağılamayın.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Hocam oyun 2 haftadan uzun süredir bu şekilde
Hayır, büyük ihtimalle güvenli internet kullanıyor.

Turkcell Superonline kullanıyoruz. Sorunu nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı