DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar işlemci inliyor ekran kartı %80 civarı çalışıyor (bütün gölgelendirme ve ışıklandırma ayarlarını düşürdüm) fakat hala Instagram'daki slowmo editleri gibi yavaşlayıp hızlanıyor oyun. Hangi ayarlar işlemciyi kullanır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2023
Arkadaşlar işlemci inliyor ekran kartı %80 civarı çalışıyor (bütün gölgelendirme ve ışıklandırma ayarlarını düşürdüm) fakat hala Instagram'daki slowmo editleri gibi yavaşlayıp hızlanıyor oyun. Hangi ayarlar işlemciyi kullanır?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 RAM kaç GB ?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.461 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 Ekran kartı az kullanılıyorsa MSAA hariç ayarları fulleyin.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.666 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #4 Ayarları düşürürsen ekran kartı kullanımı düşer de yavaşlayıp hızlanma olayını anlamadım.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #5 Revainer dedi: RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... Yorumunuz beynimde ampul gibi yandı 8 GB, biliyorum az ama 4 GB isteyen GTA 5 için RAM sıkıntı yaratır mı ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşte böyle oluyor.
Revainer dedi: RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... Yorumunuz beynimde ampul gibi yandı 8 GB, biliyorum az ama 4 GB isteyen GTA 5 için RAM sıkıntı yaratır mı ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşte böyle oluyor.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #6 DirectX9 dedi: Yorumunuz beynimde ampul gibi yandı 8 GB, biliyorum az ama 4 GB isteyen GTA 5 için RAM sıkıntı yaratır mı ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşte böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... GTA Online da bu FPS'i ben bile alamıyorum bazen normal. Optimizasyonu çöp.
DirectX9 dedi: Yorumunuz beynimde ampul gibi yandı 8 GB, biliyorum az ama 4 GB isteyen GTA 5 için RAM sıkıntı yaratır mı ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşte böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... GTA Online da bu FPS'i ben bile alamıyorum bazen normal. Optimizasyonu çöp.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #7 Revainer dedi: GTA Online da bu FPS'i ben bile alamıyorum bazen normal. Optimizasyonu çöp. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz ne ki.
Revainer dedi: GTA Online da bu FPS'i ben bile alamıyorum bazen normal. Optimizasyonu çöp. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz ne ki.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #8 DirectX9 dedi: Sisteminiz ne ki. Genişletmek için tıkla... İmza da yazıyor. 2060'lı sistem işte.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #9 Revainer dedi: İmza da yazıyor. 2060'lı sistem işte. Genişletmek için tıkla... Anladım. Mobilde imza gözükmüyor.
Revainer dedi: İmza da yazıyor. 2060'lı sistem işte. Genişletmek için tıkla... Anladım. Mobilde imza gözükmüyor.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #10 DirectX9 dedi: Anladım. Mobilde imza gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yan çevirince gözüküyordu ben de.
DirectX9 dedi: Anladım. Mobilde imza gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yan çevirince gözüküyordu ben de.