M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 29 Temmuz 2018 #11 Sadece ben mi görev yapmak yerine insanları öldürüyorum save indirdim ve sadece dolanıyorum boş boş.
slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 4 Ağustos 2018 #12 m1cope dedi: sadece ben mi görev yapmak yerine insanları öldürüyorum save indirdim ve sadece dolanıyorum boş boş Genişletmek için tıkla... Aynen [emoji23][emoji23][emoji23]
m1cope dedi: sadece ben mi görev yapmak yerine insanları öldürüyorum save indirdim ve sadece dolanıyorum boş boş Genişletmek için tıkla... Aynen [emoji23][emoji23][emoji23]
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2018 #13 Sadece görev yaparsan 8 saatte bitiyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 14 Ağustos 2018 #14 Tamamiyle görevden göreve koşarsan 24 saat içinde biter.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2018 #15 Ben görev yapmam, alırım motoru çıkarım dağa aşağıya son sürat inerim o havada uçmak bana göre her oyunun en güzel yanı.
Ben görev yapmam, alırım motoru çıkarım dağa aşağıya son sürat inerim o havada uçmak bana göre her oyunun en güzel yanı.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ağustos 2018 #16 Oyun hikaye olarak başarısız karakterle bütünleşemiyorsunuz. Online kısmına odaklanıp emek harcadıkları belli görevler sıkıcı ve oyundan soğutuyor çok denedim ancak yan görevleri leş. 240 saatlik oynayışımda en fazla 20 saat hikayeye gitmiştir.
Oyun hikaye olarak başarısız karakterle bütünleşemiyorsunuz. Online kısmına odaklanıp emek harcadıkları belli görevler sıkıcı ve oyundan soğutuyor çok denedim ancak yan görevleri leş. 240 saatlik oynayışımda en fazla 20 saat hikayeye gitmiştir.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2018 #17 Arkadaşlar boş yapmayın, gidip Speedrun yazmak zor mu. Görevlerle 10 saatte bitiyo işte.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ağustos 2018 #18 rico dedi: Arkadaşlar boş yapmayın, gidip Speedrun yazmak zor mu. Görevlerle 10 saatte bitiyo işte. Genişletmek için tıkla... Sanırım konu sahibinin sormak istediği şey oynayarak kaç saatte biteceği Speedrun'da hikaye olarak bir şey anlayacağını düşünmüyorum.
rico dedi: Arkadaşlar boş yapmayın, gidip Speedrun yazmak zor mu. Görevlerle 10 saatte bitiyo işte. Genişletmek için tıkla... Sanırım konu sahibinin sormak istediği şey oynayarak kaç saatte biteceği Speedrun'da hikaye olarak bir şey anlayacağını düşünmüyorum.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2018 #19 Random.Person dedi: Sanırım konu sahibinin sormak istediği şey oynayarak kaç saatte biteceği Speedrun'da hikaye olarak bir şey anlayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Speedrun da oyunun kaç saatte biteceği demek zaten.
Random.Person dedi: Sanırım konu sahibinin sormak istediği şey oynayarak kaç saatte biteceği Speedrun'da hikaye olarak bir şey anlayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Speedrun da oyunun kaç saatte biteceği demek zaten.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ağustos 2018 #20 rico dedi: Speedrun da oyunun kaç saatte biteceği demek zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır, Speedrun oyunu en kısa sürede bitirmek demek. Prey videosunu açıp izlerseniz oyunun buglarından da yararlanılabiliyor.
rico dedi: Speedrun da oyunun kaç saatte biteceği demek zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır, Speedrun oyunu en kısa sürede bitirmek demek. Prey videosunu açıp izlerseniz oyunun buglarından da yararlanılabiliyor.