GTA 5'i 36 saat oynamama rağmen yüzde otuz altı tamamladım normal mi?
sağolun hocamBu siteden de bakabilirsiniz, kullanışlıdır.![]()
HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more!
How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends!howlongtobeat.com
Yüzdelikle kıyaslamanız çok yanlış. %100 için birçok şey gerekiyor. Hikaye tamamlama yüzdesini gösteren bir mekanizma yok diye biliyorum. Anca görev listesine bakarsınız ki daha hiç yapmadığınız görevler orada görünmüyorsa şaşırtıcı olmaz.
Linke girerseniz spoiler içerebilir. %100 buraya göre hesaplanıyor. Üstteki checklist progress kısmına göre. Aşağıda görebileceğiniz gibi görevler dışındakileri %100 yapmanız gerekmiyor. Belirli adede ulaşmak yeterli.
Benimki bu şekilde.
Eki Görüntüle 2383996
Random events 34/60, diğerlerini tamamen yaptım. Sanıyorum ki 75 saat %100 için minimum gereksinimdir. How long to beat üzerinde insanlar bilgisayar üzerinde ortalama 94,5 saatte %100 yapmış.
Amacınız %100 veya %100+ (kendim uydurdum, normalde ne diyorlar bilmiyorum, tümünü tamamen yapmak) değilse missions yazan kısmı takip edebilirsiniz.
Oyun içinde yazan doğrudur. Bende oyun yüklü değil. O yüzden sitedeki süre için öyle dedim. Sizin oyunu %100 yapmadığınızı düşünürsek sitedeki veri son bulut kaydı (Cloud save) ile aynıdır. %100'den sonra %100+ yapana kadar sayaç artıyor mu, hatta %100+'tan sonra bile artıyor mu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.